Στήριξε 3 δομές με παιδιά ο Σύλλογος Εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας κατέθεσε από το περίσσευμα της αγάπης του, σε ειδικό λογαριασμό για την προμήθεια δωροεπιταγών από γνωστή αλυσίδα Super Market, με σκοπό την ενίσχυση 3 Δομών που δραστηριοποιούνται με παιδιά, που  διαβιούν και απασχολούνται εκεί, αντιμετωπίζοντας με θάρρος και δύναμη τα προβλήματά τους, είτε νοσηλεύονται αγωνιζόμενοι για την Ζωή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

 Οι Εργαζόμενοι και ο Σύλλογος Εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κατά την περίοδο των Εορτών, σε μια προσπάθεια να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, κάθε ένας από εμάς κατέθεσε από το περίσσευμα της αγάπης του, σε ειδικό λογαριασμό για την προμήθεια δωροεπιταγών από γνωστή αλυσίδα Super Market. Σκοπός μας η ενίσχυση 3 Δομών που δραστηριοποιούνται με παιδιά, που  διαβιούν και απασχολούνται εκεί, αντιμετωπίζοντας με θάρρος και δύναμη τα προβλήματά τους, είτε νοσηλεύονται αγωνιζόμενοι για την Ζωή.

     Έτσι φέτος μετά από απόφαση του Δ.Σ. τα χρήματα που συγκεντρώσαμε όλοι μαζί, αλλά και με την οικονομική στήριξη των SUPER MARKEΤ ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποφασίσθηκε να μοιραστούν εξίσου σε δωροεπιταγές προμήθειας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ», στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» καθώς και στον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ». Η προσφορά μας αυτή στόχο έχει να τονώσει το ηθικό και το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τους ωφελούμενους των Σωματείων αυτών, ειδικά στις μέρες αυτές που οι καρδιές γίνονται πιο ζεστές, οι σκέψεις δεν περιορίζονται στην καθημερινότητα και περισσεύει η καλοσύνη. 

     Το Σωματείο μας βέβαια δεν στέκεται μόνο στις μέρες αυτές, αλλά σε κάθε ευκαιρία είτε δημόσια αλλά κυρίως ήσυχα και αθόρυβα στηρίζει ομάδες της κοινωνίας μας που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι  η ισχύς εν τη ενώσει περιλαμβάνει και οργανώσεις σαν τον ΣΕ.ΠΑ.Τ. που δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης, αλλά ως κομμάτι της κοινωνίας παράλληλα  με τις δράσεις μας στην Τράπεζα, βρισκόμαστε δίπλα στον καθένα, είτε είναι μέλος μας είτε όχι , είτε είναι εργαζόμενος μας είτε όχι. 

     Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα από τους συναδέλφους μας, καθώς και τους υπευθύνους των SUPER MARKET KΡΗΤΙΚΟΣ που συνέβαλλαν στο να συγκεντρώσουμε ένα αξιόλογο ποσό και να ευχηθούμε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και δύναμη για τις μέρες που έρχονται καθώς και δυναμική παρουσία όλων στις δράσεις μας με αγωνιστική ετοιμότητα ώστε να σταθούμε απέναντι στα προβλήματα που προκύπτουν αλλά και να στηρίξουμε την Τράπεζα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί