Κώστας Λαλιώτης: Ο Μητσοτάκης είναι γυμνός – «Εδώ και τώρα οξυγόνο για τη Δημοκρατία»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Λαλιώτης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρρά «Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το πολύπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε «προκλητικό, απαράδεκτο, καταστροφικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. να παράγει και να διαχέει ένα νοσηρό και τοξικό κλίμα με την εμμονική άρνησή της να αναλάβει με θάρρος και τόλμη τις καίριες και αποκλειστικές ευθύνες της για τις υποκλοπές και το Predator Gate».

Ο Κώστας Λαλιώτης έκανε λόγο για τριπλό σκάνδαλο αναφερόμενος στην πραγματοποίηση των υποκλοπών, στις υποκλοπές ως συγκάλυψη και στις υποκλοπές ως αντιπερισπασμό και χαρακτήρισε την επίκληση του απορρήτου και την ομερτά ως «φερετζέ» της ένοχης στάσης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διακατέχονται από το “σύνδρομο της στρουθοκαμήλου” και από το “Σύνδρομο Νίξον”», ανέφερε ο Κώστας Λαλιώτης κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι κρύβεται πίσω από το απόρρητο γιατί έχει «ένοχη καθεστωτική συμπεριφορά για το κλειστό σύστημα εξουσίας της». 

Ο Κώστας Λαλιώτης, κάλεσε στο όνομα της Δημοκρατίας και των θεσμών της, στο όνομα της Διαφάνειας και της Λογοδοσίας, τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της ΝΔ «να πάψουν επιτέλους να δικαιολογούν με τα μισόλογα και με τη στάση τους μία πολύμορφη εκτροπή και με τη σειρά της η Δικαιοσύνη να προχωράει με βηματισμό χελώνας». «Εδώ και τώρα οξυγόνο για τη Δημοκρατία. Όχι άλλο κάρβουνο», σημείωσε ο Κώστας Λαλιώτης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις διαχρονικές σχέσεις στοργής με την ακροδεξιά και προέβλεψε ότι σε αυτές θα εφεδρείες θα επανέλθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν αλλά και μετά τις εκλογές του 2023.

«Για τη Νέα Δημοκρατία το ένδοξο παρελθόν με τη γενεολογία των αποστατών και των προσαρτήσεων δείχνει το μέλλον με τις εφεδρείες της Ακροδεξιάς και σίγουρα θα επαναληφθεί το 2023 και πριν και μετά τις εκλογές», επεσήμανε ο Κώστας Λαλιώτης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί