Καβάλα: Μητέρα συνελήφθη για την αρπαγή του 3χρονου γιου της

Το κλάμα του παιδιού μέσα στο δάσος οδήγησε στον εντοπισμό του

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη δήλωση εξαφάνισης ενός ανήλικου αγοριού και της γιαγιά του σε δασική περιοχή του Παγγαίου, στην Καβάλα. Το 3χρονο αγοράκι είχε πάει με την μητέρα του και την γιαγιά του από το πρωί στην περιοχή. Ωστόσο, το απόγευμα δηλώθηκε από την μητέρα του η εξαφάνισή του.

Στις 11 το βράδυ και έπειτα από άμεση κινητοποίηση και συνεργασία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και εθελοντών, εντοπίστηκαν αρχικά η ηλικιωμένη και έπειτα το τρίχρονο αγόρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kavalanews, το κλάμα του παιδιού μέσα στο δάσος οδήγησε στον εντοπισμό του. Εκ των υστέρων, από την έρευνα προέκυψε ότι η μητέρα είχε απομακρύνει το παιδί από τον Γερμανό πατέρα του ο οποίος έχει την επιμέλεια. Η μητέρα του παιδιού συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε προγενέστερο χρόνο είχε υποβληθεί σε βάρος της σχετική έγκληση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος –σύμφωνα με σχετικές δικαστικές αποφάσεις– έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Χθες (5-12-2022) το βράδυ, σε δασική περιοχή του Παγγαίου Καβάλας κατόπιν άμεσης κινητοποίησης και συνεργασίας αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και εθελοντών, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ανήλικο αγόρι τριών ετών, το οποίο είχε χαθεί λίγες ώρες νωρίτερα και αναζητούνταν από την ημεδαπή μητέρα του, με την οποία φέρεται να είχαν μεταβεί στην εν λόγω περιοχή πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας για λόγους αναψυχής.

Όπως εξακριβώθηκε το παιδί ήταν καλά στην υγεία του, πλην όμως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι, η μητέρα του ανήλικου συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου, καθώς σε προγενέστερο χρόνο είχε υποβληθεί σε βάρος της σχετική έγκληση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος -σύμφωνα με σχετικές δικαστικές αποφάσεις-έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί