Καμιά κατάσχεση 1ης κατοικίας: Οργή λαού έξω από το σπίτι της Ι. Κολοβού- Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κλητήρα (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Άνω Ιλίσια έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, όπου το πρωί εκτυλίχθηκαν απαράδεκτες εικόνες όταν αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας έβγαλαν με τη βία την δημοσιογράφο, λόγω έξωσης.

Δείτε επίσης:

Εισβολή της ΕΛΑΣ και έξωση της δημοσιογράφου Ι. Κολοβού από το σπίτι της χρέος 15.000 € (βίντεο)

Ασυδοσία τραπεζών – funds με την πλάτη Μητσοτάκη: Σιωπή Σταϊκούρα για Πάτση και έξωση σε Κολοβού

Πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται και εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, ενώ την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας έβγαινε από το σπίτι, ο κόσμος που είχε μαζευτεί εξέφρασε την οργή του, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν.

Γεμάτη κόσμο είναι η οδός Αβύδου, με κατοίκους και αλληλέγγυους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, όπου νωρίτερα έγινε τραμπούκικη έφοδος από τις αστυνομικές αρχές για χρέος 15.000 ευρώ.

Η γειτονιά του Ζωγράφου, τοπικοί φορείς, συνδικάτα, φοιτητές και κόμματα της Αριστεράς επιφύλαξαν συγκλονιστική συμπαράσταση στην κ. Κολοβού, η οποία ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους, καλώντας τον κόσμο να παλέψει για να μη βρεθεί κανείς άλλος στη θέση της με φόβο για το σπίτι του

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το σπίτι βρίσκονται η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί