Γ. Ραγκούσης: Παρακολουθούμε το κακό τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Συνέντευξη του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία “στο Κόκκινο 105,5” και στη δημοσιογράφο Β. Κεχαγιά:

Ο Κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να γίνει πιστευτός για όσα υποστήριξε μόνο αν εξαρχής είχε αναφέρει τους λόγους για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη.

«Ο καθένας έχει το τέλος που του αξίζει  κι εμείς παρακολουθούμε το προδιαγεγραμμένο τέλος του κ. Μητσοτάκη» δήλωσε “στο Κόκκινο” και στην εκπομπή “Αυτή, Αυτός και τα Πειστήρια ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής της Β Πειραιώς Γιάννης Ραγκούσης λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να γίνει πιστευτός για όσα υποστήριξε μόνο αν εξ αρχής είχε αναφέρει τους λόγους για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη και δεν είχε επιτρέψει την επιβολή του δήθεν απορρήτου, καθώς ήταν το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να πει να προσπεραστεί.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποκάλυψε ότι στην Επιτροπή  Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής ο παραιτηθείς διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων είπε ότι υπήρξε μεγάλη ένταση στο Μαξίμου την ημέρα της αποπομπής του. 

Όμως, όταν ρωτήθηκε από τους βουλευτές τι είπε ο κ. Μητσοτάκης για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη ισχυρίστηκε ότι ο Πρωθυπουργός δεν τον ρώτησε για τους λόγους παρακολούθησης. 

«Ποιος μπορεί να ανεχθεί τέτοια προσβολή της νοημοσύνης του;» διερωτήθηκε ο κ. Ραγκούσης.

Επιπλέον σε σχέση με το γεγονός ότι το Predator βρίσκεται στα χέρια Ισραηλινών πρακτόρων ή παρακρατικών συστημάτων σχολίασε πως η χώρα έχει έναν εκβιαζόμενο Πρωθυπουργό από ξένους πράκτορες.

Ο Γιάννης Ραγκούσης εκτίμησε ότι τα επιχειρηματικά συστήματα με τα οποία ήρθε σε σύγκρουση ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή  τις υποκλοπές θα προσπαθήσουν να τον αντικαταστήσουν με άλλον Πρωθυπουργό, μιλώντας για plan b των συγκεκριμένων κέντρων.

Ακούστε  εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί