«Βρωμιάρη, ανώμαλε, τι είναι αυτό που έκανες στο παιδί μου»: Στο φως οι πρώτες συνομιλίες της μητέρας της 12χρονης με τον μαστροπό Μίχο

Σοκάρουν, οι πρώτες συνομιλίες που είχαν μέσω μηνυμάτων η μητέρα της δωδεκάχρονης με τον βιαστή της κόρης της και μαστροπό Ηλία Μίχο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, η μητέρα της δωδεκάχρονης η οποία κατηγορείται επίσης για μαστροπεία και έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα, μόλις ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού, για όσα δραματικά βίωνε η κόρη της, έστειλε μήνυμα στον βασικό κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Documento, η θεία του ανήλικου κοριτσιού, μόλις εντόπισε στο κινητό της δωδεκάχρονης μηνύματα του Μίχου, τα προώθησε στη μητέρα. Εκείνη, εμφανίζεται, αμέσως μόλις διάβασε τα μηνύματα του κατηγορούμενου προς την κόρη της, να απευθύνθηκε σ’ εκείνον, επίσης με μήνυμα, γράφοντας: «Βρωμιάρη, ανώμαλε, τι είναι αυτό που έκανες στο παιδί μου». Στη συνέχεια φαίνεται πως του έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο οποίο τον αποκαλούσε παιδεραστή. Εκείνος, εμφανίζεται ιδιαίτερα ψύχραιμος και της ζητάει να περάσει από κάποιο μέρος στο οποίο βρίσκεται (πιθανώς το κατάστημά του), πιθανότατα για να συζητήσουν. Η απάντησή του προς τη μητέρα είναι συγκεκριμένα, «ηρέμησε κι έλα από ‘δω».

«Δεν θα πάνε μέσα μόνο εμένα»

Στη συνέχεια της μεταξύ τους συνομιλίας, η μητέρα ρώτησε τον Μίχο ποιος έστελνε τα μηνύματα στο παιδί της, ενώ εκείνος της απάντησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, τι θέλεις τώρα;». Από τα μηνύματά του αυτά, φαίνεται, σαν να μην είχε καν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και το ειδεχθές έγκλημα που ο ίδιος κατηγορείται ότι έχει τελέσει. Φαίνεται όμως, ότι ο μεταξύ τους διάλογος μέσω μηνυμάτων συνεχίστηκε, με τη μητέρα να είναι ολοένα πιο εκνευρισμένη και να διαμηνύει στον Μίχο ότι θα τον καταγγείλει.

Μητέρα : «Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα το ανοίξεις το στόμα σου, αλλά εκεί που πρέπει. Θα σε πάνε σηκωτό»

Μίχος : «Ηρέμησε. Αν με πάνε μέσα, δεν θα πάνε μόνο εμένα».

Μητέρα :«Διανοείσαι τι έχεις κάνει κάθαρμα; Η θεία της έχει φρικάρει. Θα βρω τα μηνύματα, θα τα στείλω στη γυναίκα και τον γιο σου. Με το δωδεκάχρονο ρε αλήτη; Θα σε θάψω. Ο τάφος σου θα γίνει».

Μίχος:  «εγώ ήμουν, οκ».

«Πήγαινες το παιδί, στον ανώμαλο»

Από άλλο μήνυμα της μάνας, προκύπτει ότι ο μαστροπός πιθανώς πήγαινε το παιδί σε κάποια εκκλησία. Η μητέρα της ανήλικης εμφανίζεται να γράφει στον Μίχο: «κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθει η καρδιά μου, που έπαιρνες το παιδί και το πήγαινες στον ανώμαλο στον Άγιο Α. (αναφέρει το όνομα της εκκλησίας) Θα σου φάω το λαρύγγι».

Ιδιαιτέρως απεχθές είναι τέλος ένα ακόμη μήνυμα προς τον βασικό κατηγορούμενο. Σύμφωνα με όσα λέει η μάνα στον Μίχο, εκείνος φέρεται να έλεγε στο παιδί ακόμη και που θέλει να ολοκληρώσει. «Θα τα πούμε στο τμήμα. Θα σε θάψω, ήρθε το τέλος σου», φαίνεται να κατέληξε η μάνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί