Ο αναίσθητος Μητσοτάκης: Από τις ρακές και τα αστεία στον σεισμό του Αρκαλοχωρίου, στα χαμόγελα στα καμένα

Ο Στέλιος Πέτσας ως υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει επιλεκτική παρατηρητικότητα καθώς είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που εμφανίστηκε με δηλώσεις του να υποστηρίζει ότι δεν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φωτογραφίζεται χαμογελαστός και χαλαρός με φόντο τις καμένες εκτάσεις.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο Open, υποστήριξε ότι δεν αντέχει σε καμιά κριτική η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, μη μπορώντας να απαντήσει στο δηκτικό σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επεσήμανε για την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα καμένα: «Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι αναίσθητος κι ότι δεν καταλαβαίνει τον πόνο του άλλου. Να θυμίσουμε ότι την επομένη του μεγάλου σεισμού του Αρκαλοχωρίου επισκέφτηκε την περιοχή κι έκανε αστειάκια με τους υπουργούς του, αφού πλάκωσε τις ρακές…

Μάλιστα σε βίντεο του Cretalive εμφανιζόταν στο Χουδέτσι να αστειεύεται με τον υπουργό Προστασίας Στυλιανίδη για το γιλέκο που φορούσε! Το βίντεο πλέον έχει εξαφανιστεί!

Δείτε: Απίστευτο: Μόλις πήγε στις σεισμόπληκτες περιοχές ο “Ανέμελος”, έκανε πλακίτσες με υπουργούς του και μετά άρχισε τις ρακές! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί