Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα 0-1 – Με το δεξί στο Nations League

Η Εθνική έκανε το πρώτο θετικό βήμα στο Nations League, επικράτησε 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ χάρη στο γκολ του Μπακασέτα στο 39ο λεπτό. Καλύτερη η Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, στο πρώτο επίσημο ματς του Πογέτ στον γαλανόλευκο πάγκο.

Όπως και να έχει, ήταν μια φάση που έδειξε να τονώνει κάπως την ψυχολογία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με αποτέλεσμα στα επόμενα λεπτά να προσπαθήσει να γίνει πιο απειλητικό. Δεν τα κατάφερε ακριβώς, είναι η αλήθεια, αφού απουσίαζαν οι ευκαιρίες, ήρθε όμως το γκολ.

Στο 39′ ο Λημνιός κουβάλησε τη μπάλα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Μπακασέτα, ο οποίος βρήκε χώρο και με διαγώνιο σουτ, με το δεξί, έκανε το 0-1, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, αφού στο 45′ ο Ρότα δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από καλή θέση.

Βόρεια Ιρλανδία: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράντλεϊ (62′ ΜακΓκιν), Έβανς, Μπάλαρντ, Λέιν (78′ Χιούμ), Ντέιβις, ΜακΝερ, Σάβιλ (Σ. Τσαρλς), Α. ΜακΚαν, Λέιβερι (62′ Λάφερτι), Γουάιτ (71′ Τσαρλς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα (91′ Μπάλντοκ), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης (82′ Τζαβέλλας), Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Λημνιός (69′ Παυλίδης), Μπακασέτας (69′ Κουρμπέλης), Γιακουμάκης (69′ Χατζηγιοβάνης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κύπρος – Κόσοβο 0-2
Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Κόσοβο 3
  2. Ελλάδα 3
  3. Β. Ιρλανδία 0
  4. Κύπρος 0

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί