Αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά: «Άνδρας με κουκούλα τον απήγαγε από το σπίτι του»

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές μετά από την απαγωγή 6χρονου παιδιού στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού».

Χθες το απόγευμα, ο 6χρονος βρισκόταν στο σπίτι που διαμένει με τη μητέρα του, όταν στις 8:40μμ, ένας άγνωστος χτύπησε την πόρτα. Όταν του άνοιξαν, άρπαξε το αγόρι και εξαφανίστηκε. Για την υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο δράστης φορούσε κουκούλα. «Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το παιδί ήταν στο σπίτι με τη γιαγιά του, όταν άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, άγνωστος τον απήγαγε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο, το σπίτι δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τον δράστη. αλλά «υπάρχει πληροφόρηση» από τα γειτνιάζοντα ακίνητα.

Πρόκειται για βανάκι και τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80μ., ενημερώνει ο δικηγόρος.

Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία. Το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Χαμόγελο του Παιδιού: Η ανακοίνωση

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

“Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000″»

Σχετικό Δελτίο Τύπου εκδόθηκε και από δικηγορικό γραφείο της πλευράς της οικογένειας, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «Σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και περί ώρα 20:40, ο εικονιζόμενος ανήλικος (6 ετών) PEDERSEN RAINER JASON του Pedersen Ricky Christopher Land και της Ετμεκτζόγλου Νίνα απήχθη από τη Νέα Κηφισιά Αττικής (Οδός Σειρήνων, αριθμός 5) από ενήλικο άρρεν άτομο.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι Αστυνομικές Αρχές με υποβολή σχετικής μήνυσης και γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό του. Υφίσταται σοβαρός κίνδυνος για τη ψυχοσωματική του υγεία και ασφάλεια, και, ίσως, επίκειται προσπάθεια να μεταφερθεί παρανόμως εκτός Ελλάδος.

Περιγραφή ανηλίκου:
Ύψος: 1.10
Βάρος: 15-18 κιλά
Χρώμα ματιών: καστανό
Σχήμα προσώπου: στρογγυλό
Χρώμα μαλλιών: χάλκινο

Ρούχα κατά τη στιγμή της απαγωγής του: μπλε παντελόνι-φόρμα, άσπρο κρεμ κοντομάνικο μπλουζάκι και καλτσάκι γκρι ανοιχτό με γκρι σκούρο στα δάχτυλα.

Κατόπιν εντολής και εξουσιοδότησης της μητρός του (η οποία επιθυμεί την ανάρτηση της φωτογραφίας και των λοιπών στοιχείων του ανηλίκου από δικαιολογημένο ενδιαφέρον και με σκοπό την προστασία του), παρακαλούμε οποιονδήποτε έχει σχετική πληροφορία να ενημερώσει άμεσα:

α) την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (τηλ. +30 2108837532) ή την πλησιέστερη του Εισαγγελία
β) την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (τηλ. +30 210 6476270, +30 210 6429890, +30 210 6476370, +30 210 6400131)
γ) το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς (τηλ. +30 2106234450)
δ) το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς (τηλ. +30 2106234457)
ε) την Άμεση Δράση (100)
στ) το Χαμόγελο του Παιδιού (116000 Ευρωπαϊκή Γραμμή για Εξαφανισμένα Παιδιά)
ζ) τη Δικηγορική μας Εταιρεία (τηλ. +30 2103600036 όλο το 24ωρο)

Το ανωτέρω Δελτίο Τύπου συντάχθηκε, δημοσιεύθηκε και κοινοποιείται κατόπιν ρητής και έγγραφης εντολής και αδείας της μητέρας του ανηλίκου».

pedersen

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί