Δεν πάνε καλά: Ο Γεωργιάδης βλέπει animation του Ελληνικού και νομίζει πως είναι… έργο! – Τον πήραν στο ψιλό στα social media

Μια ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το Ελληνικό, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η κόρη της συζύγου του προσελήφθη στη Lamda Development, προκάλεσε δηκτικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter. Πρόσληψη για την οποία δυο φορές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον άδειασε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης για να απαντήσει σε καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί στη Βουλή περί βαλτώματος του έργου, ανήρτησε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Experience Park που έχει στήσει η Lamda Development και είναι μια εικονική περιήγηση στο πώς θα είναι το Ελληνικό όταν και όποτε ολοκληρωθεί.

ΚΙ εκείνος θεωρεί ότι… το animation είναι… πρόοδος στο έργο!

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφία του όπου επάνω σε στατικό ποδήλατο κάνει virtual reality tour στο Ελληνικό. Γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης:
«Στην Βουλή έλεγαν ότι το «Ελληνικό» έχει βαλτώσει. Μετά με τον @cstaikouras τον @gpatoulis και τον κ. Νίκο Ταγαρά στο Experience Park όπου υπάρχει τρισδιάστατη απεικόνιση του έργου με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Αξίζει να πάτε για να δείτε πόσο υπέροχη πόλη φτιάχνεται εκεί».

Και οι χρήστες τον πήραν στο ψιλό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί