Βαριά ήττα για τον ΟΦΗ από τον Βόλο

5 – 0 το τελικό σκορ

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο υποδέχτηκε σήμερα ο Βόλος τον ΟΦΗ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, για τη διαδικασία των πλέι άουτ, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος, με τους Κρητικούς να γεύονται μία πικρή ήττα, αφού το τελικό σκορ του ματς ήταν 5 -0.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξαν γρήγορα οι γηπεδούχοι. Στο 12ο λεπτό, ο Φαν Βέερτ κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έπαιξε με πλάτη τον Βούρο, έκανε τοπ 1-2 με τον Φερνάντες, «άδειασε» τον Πασαλίδη και με δυνατό σουτ με το αριστερό έκανε το 1- 0 για τον Βόλο. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Ολλανδός, καθώς στο 28ο λεπτό, σε μία φάση ασυνενοησίας μεταξύ Βούρου και Μαντά, ο κίπερ του ΟΦΗ δεν βγήκε να μαζέψει τη μπάλα, το γύρισμα με το κεφάλι από τον Έλληνα στόπερ ήταν αδύναμο και ο Φαν Βέερτ τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 2 – 0 για τον Βόλο.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, με μια φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Φερνάντες, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Μανδά, κάνοντας το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Δεν έμειναν όμως εκεί οι γηπεδούχοι, καθώς στο 65ο λεπτό καθώς με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Φερνάντες, έστειλε στον Ροσέροκεφαλιά του Ροσέρο, άστοχη έξοδος του Μανδά και η μπάλα στα δίχτυα για το 4-0

Στο 65ο λεπτό, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, κεφαλιά του Ροσέρο, άστοχη έξοδος του Μανδά και η μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 για τον Βόλο.

Στο 81ο λεπτό ο Ροσέρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, κάνοντας το 5 – 0 για τους γηπεδούχους, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί