Ηράκλειο: Στη φυλακή για τον πυροβολισμό ο ηλικιωμένος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 35χρονο που είδε σε χώρο ιδιοκτησίας του.

Ο 81χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας, όπου απολογήθηκε και θα μεταφερθεί αύριο στις φυλακές Νεάπολης.

Το αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα πριν τρεις μέρες στην Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου, όταν ο τραυματίας, ένας 35χρονος άνδρας, βρέθηκε σε χώρο ιδιοκτησίας 81χρονου. Ο ηλικιωμένος τότε έβγαλε την καραμπίνα, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ τον τραυματία.

Στην περιοχή ΄έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας η οποία συνέλαβε τον ηλικιωμένο.

Ο 35χρονος τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 81χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη επίσης, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, ο 36χρονος αφαίρεσε από την οικία του 81χρονου ποσότητα ελαιόλαδου, έγινε όμως αντιληπτός και αφού διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ο 81χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη ο 81χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων ενώ το εν λόγω κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί