Τι απαντά ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να δελεάζει γάτα με φαγητό και να την κλωτσά στη θάλασσα

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο από ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, στο οποίο ένας άνδρας φαίνεται να κλωτσά μία γάτα στη θάλασσα. Μάλιστα για να δελεάσει το ζώο του προσφέρει  φαγητό…

Δείτε: Εξοργιστικό περιστατικό στην Αιδηψό: Δελέασε γάτα με φαγητό και μόλις πλησίασε την κλώτσησε και την έριξε στη θάλασσα (Βίντεο)

Μετά τις αντιδράσεις στα social media, ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι «κάναμε μια μ@@@», ενώ ξεσπά για τη έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@. Δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στα χαλίκια», λέει σε κάποια από τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο, βία είναι και αυτό που κάνετε εσείς σ’ εμένα», προσθέτει μάλιστα, αναφερόμενος στα σχόλια που δέχεται στα social media.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως είναι φιλόζωος, ενώ στους λογαριασμούς του στα social media δημοσιεύει συχνά πλήθος φωτογραφιών με τα κατοικίδιά του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί