«Καρφιά» Κακλαμάνη για τον μισθό του Στάσση της ΔΕΗ: «Χίλια ευρώ την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό» (Βίντεο)

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την αμοιβή που εισέπραττε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, επεσήμανε μιλώντας στο Kontra όσον αφορά τις υψηλότατες αμοιβές του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ ότι με τις συνθήκες που βιώνουμε, αμοιβή ένα χιλιάρικο την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Στάσσης αμείβεται με 360.000 ευρώ το χρόνο ενώ σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της ΔΕΗ για το έτος 2021, οι αμοιβές της Διοίκησης του Ομίλου, δηλαδή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Διευθυντών, για το έτος 2021 ανήλθε στο ποσό των 5,71 εκατ. ευρώ, έναντι των 3,46 εκατ. ευρώ το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Κυριακή ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για φαραωνικου τύπου εξοχική κατοικία που κατασκευάζει ο κ. Στασσης στην Τζιά, και συγκεκριμένα στον λόφο, που βρίσκεται πάνω από τη γνωστή παραλία του νησιού, Γιαλισκάρι.

Δείτε επίσης: Κατακόρυφη αύξηση στις αμοιβές των «golden boys» της ΔΕΗ επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη: 288.000 ευρώ το 2019, 971.000 ευρώ το 2021!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί