Νεκρός σε τροχαίο στη Νέα Ιωνία ο 19χρονος πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου Κώστας Τακιδέλλης


Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλικίας μόλις 19 ετών είναι ο οδηγός του οχήματος Κώστας Τακιδέλλης που χθες το βράδυ έπεσε νεκρός σε τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της λεωφόρου Κύμης για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών ο Κώστας κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του  Crosscar. Στη Χαλκίδα, ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου κατάφερε τον περσινό Δεκέμβριο να κατακτήσει την πρώτη θέση. Όλοι τους μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα, την ποιότητα αλλά και τις δυνατότητες του νεαρού , καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Η οικογένειά του, που δεν μπορεί να πιστέψει το μεγάλο κακό, ασχολείται επί δεκαετίες με τον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς συμμετέχουν σε εκθέσεις ενώ διαθέτουν στο κατάστημά τους και ανταλλακτικά αυτοκίνητου. Επιπλέον τρέχουν και σε αγώνες που ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του Μιχάλη.

Όλοι τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό πρωταθλητή του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα και άδικα. Το αυτοκίνητο και η ταχύτητα που τόσο πολύ αγαπούσε, έμελλε να είναι εκείνο που έγραψε την τελευταία σελίδα στην ζωή του 19χρονου Κώστα. 

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο Κώστα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του νεαρού, η οποία συνοδευόταν από την εξής ανάρτηση: «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….».

Το χρονικό της τραγωδίας

Χθες το βράδυ το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο άτυχος 19χρονος βρισκόταν επί της λεωφόρου Βεΐκου. Ήταν η στιγμή που επιχείρησε να βγει από την έξοδο, στον παράδρομο της Καποδιστρίου, όταν για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε από την γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου, καταλήγοντας με τον «ουρανό» του οχήματος στο οδόστρωμα. Οι άντρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής κατέφθασαν αμέσως στο σημείο αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον 19χρονο καθώς τον ανέσυραν τον νεαρό άντρα μέσα από τα συντρίμμια ενός αυτοκινήτου χωρίς της αισθήσεις του, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ακόμη ένας νεαρός και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα – Αναστασία Σταματοπούλου, newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί