Στον “πάγο” η άρση των μέτρων έως την Πρωτομαγιά – Τι εισηγούνται οι ειδικοί

“Φρένο” φαίνεται πως βάζουν οι ειδικοί στο σενάριο άρσης των περιοριστικών μέτρων, που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης, φέρεται να εισηγείται προς την κυβέρνηση να μην αρθούν τα μέτρα έως την Πρωτομαγιά.

Οι ειδικοί συνεδρίασαν σήμερα προκειμένου να αξιολογήσουν την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, με δεδομένη και την αύξηση που καταγράφεται στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Στο “τραπέζι” της συζήτησης, έπεσε το ενδεχόμενο άρσης του μέτρου επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσηλείας από κορoνοϊό, καθώς και αρνητικού τεστ των ανεμβολίαστων για την πρόσβαση σε επαγγελματικούς και χώρους διασκέδασης.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων φαίνεται να βάζει στον “πάγο” τα σενάρια άρσης ορισμένων περιοριστικών μέτρων. Οι ειδικοί φέρονται να αποφάσισαν να μεταθέσουν τις σχετικές αποφάσεις για τον Μάιο και όχι για την περίοδο του Πάσχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί