Ακόμα και ο Πέτσας ομολογεί ότι καταρρέει ο Μητσοτάκης! – Απίστευτη δημόσια παραδοχή

“… όταν είμαστε σε μία περίοδο αναταραχής όπως αυτή είναι λογικό ο πολίτης, όταν μάλιστα δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση…” 

«Κυνική» και «ενδεικτική της κατάρρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη» ,χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την παραδοχή του Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εκλογές « για να μην την τιμωρήσουν οι πολίτες».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για δήθεν πρόθεση ψήφου 15 μονάδων, ενώ ασκεί σφοδρή κριτική κατά του Στέλιου Πέτσα, λέγοντας πως «όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια.»

Ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών φιλοξενούμενος χθες σε εκπομπή του Mega ρωτήθηκε επί λέξει: «δεν βλέπετε με τίποτα εκλογές μέσα στο 2022;»

Για να απαντήσει: «Οχι, δεν βλέπω εκλογές. Πρώτον γιατί ο Πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός, πάντα, ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδο αναταραχής όπως αυτή είναι λογικό ο πολίτης, όταν μάλιστα δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση ασχέτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί