Τα LIDL για την 70χρονη: «Ποτέ δεν υπήρξε παρέμβαση Γεωργιάδη»

Ξεμπροστιάζει τα ψέματα του Αδωνι Γεωργιάδη  και μεγάλης μερίδας ΜΜΕ, σχετικά με δήθεν παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης για να μη διωχθεί ποινικά η 70χρονη που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ Lidl στο Ίλιον, η διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας των καταστημάτων της εταιρίας.

Σε αποκλειστική δήλωση – ανακοίνωση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», η Διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας των καταστημάτων Lidl, ξεκαθάρισε πως παρά τα συντονισμένα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Ανάπτυξης, ήταν αποκλειστικά απόφαση της εταιρείας να μη διωχθεί ποινικά η 70χρονη «και πάρθηκε χωρίς την εξωτερική παρέμβαση τρίτων προσώπων, Υπουργών ή άλλων θεσμικών προσώπων».

Η Ναταλία Γερμανού, εξασφάλισε, επίσης δήλωση στελεχών των LIDL στην εκπομπή της στον Alpha, αποδομώντας τη συντονισμένη επικοινωνιακή εκμετάλλευση του υπουργού Ανάπτυξης και ΜΜΕ, που με διαρροές και μπαράζ δημοσιευμάτων, ανέφεραν πως «με παρέμβαση Γεωργιάδη σταματά η δίωξη της ηλικιωμένης στο Ίλιον που έκλεψε από σούπερ μάρκετ».

Όπως αναφέρει σε αποκλειστική δήλωσή της στη Ναταλία Γερμανού, η Διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας των καταστημάτων τροφίμων Lidl: το να μη διωχθεί ποινικά η 70χρονη «ήταν απόφαση της Διοίκησης της Εταιρείας και πάρθηκε χωρίς την εξωτερική παρέμβαση τρίτων προσώπων, Υπουργών ή άλλων θεσμικών προσώπων. Δυστυχώς ακούστηκαν ανακρίβειες από υπεύθυνα χείλη και αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα ως μια υπεύθυνη εταιρία με ιδιαίτερα έντονο κοινωνικό πρόσωπο.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κατέθεσε ήδη στις 18/2/2022 το πρωί δήλωση στη Γραμματεία της Εισαγγελίας ότι δεν επιθυμούμε ποινική δίωξη και ζητήσαμε να κλείσει το ζήτημα με τον πιο ομαλά νομικό τρόπο».

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως την «καταμάλωσαν» για τη δήλωση της διευθύντριας επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας των Lidl, (προφανώς απ’ το κανάλι της) να βγει και να πει πως παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης και με δική του πρωτοβουλία, αποσύρθηκε η καταγγελία στην 70χρονη. 

«Εμένα με καταμάλωσαν και μου έλεγαν, “όχι να βγεις και να πεις πως παρενέβη ο κ. Γεωργιάδης και με δική του πρωτοβουλία, αποσύρθηκε η καταγγελία”.

Άρα, η αλυσίδα καταστημάτων λέει πως δεν παρενέβη κανείς και το δεύτερο, πως η καταγγελία αποσύρθηκε χτες (18/2) και όχι πριν από δύο μέρες όπως έλεγαν», δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί