Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τις εξελίξεις στην υπόθεση του γηροκομείου «Αγία Σκέπη»

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χανίων νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τη λύπη, τον θυμό και την αισχύνη που προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του γηροκομείου Χανίων «Αγία Σκέπη».

Η Νεολαία δεν θα ήθελε να μπει σε μία μακροσκελή ανάλυση για το τι ειπώθηκε στα ΜΜΕ, μέσω συνεντεύξεων, μαρτυριών και διαρροών. Εξάλλου η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Η υπόθεση του συγκεκριμένου γηροκομείου όμως έχει κλυδωνίσει την Χανιώτικη κοινωνία κι όχι μόνο. Μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε βάρος μίας ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, αυτήν της τρίτης ηλικίας. Των παππούδων μας και των γιαγιάδων μας. Ανθρώπων που δυστυχώς στο τέλος της ζωής τους, καθώς φαίνεται, στερήθηκαν της ανθρώπινης αξιοπρέπειας τους. 

Είναι επιτακτική η ανάγκη εξυγίανσης της υπόθεσης και διεξοδικής έρευνας για τις ευθύνες των δημόσιων υπηρεσιών, που είχαν αναλάβει την παρακολούθηση της συγκεκριμένης δομής.

Ελπίζουμε οι πολιτικές αρχές του τόπου, σύσσωμες, να καταδικάσουν τις πρακτικές αυτές και να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε η Δικαιοσύνη να μπορέσει γρήγορα να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί