Σε σύσκεψη καλεί το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου καλεί μέσω ανακοίνωσής του όλα τα σωματεία μέλη της ΑΔΕΔΥ να παραβρεθούν στην σύσκεψη που οργανώνει την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ΣΤΙΣ 18:00 στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς (αίθουσα Μίνωος 2), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 3ωρης στάσης εργασίας στις 10/02 που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ, για την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας.

Παράλληλα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 12:30 το μεσημέρι, θα δοθεί συνέντευξη τύπου στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου από μέλη της ΑΔΕΔΥ και του Νομαρχιακού Τμήματος.

Το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για την συγκέντρωση για ζητήματα της παιδείας

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου συμμετέχει στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 12μ έως τη λήξη του ωραρίου, που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΟΙΕΛΕ, για όλο το δημόσιο τομέα στην Περιφέρεια Κρήτης.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του δημοσίου σε συγκέντρωση την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 13:00 στην πλ. Ελευθερίας για την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

–    Γενναία αύξηση των δαπανών για την Παιδεία,

–    Μέτρα Υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία – Μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα,

–    Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στα χιλιάδες οργανικά κενά,

–    Αυξήσεις στους μισθούς,

–    Παιδαγωγική ελευθερία και Δημοκρατία στα σχολεία – κατάργηση των δοτών «αιρετών» από τα υπηρεσιακά συμβούλια,

–    Τηλεκπαίδευση.

Την παραμονή Τετάρτη, 9 του Φλεβάρη του 2022, θα γίνουν επισκέψεις στους εργασιακούς χώρους, συνέντευξη τύπου και συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί