Κρήτη: Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε δραπέτες – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Πανικό σε όλη την Κρήτη έχει προκαλέσει η απόδραση των πέντε κακοποιών τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στα Χανιά.

Δείτε: Συναγερμός για απόδραση κρατουμένων από αστυνομικό μέγαρο της Κρήτης

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται πλέον οι τρεις από τους πέντε δραπέτες που είχαν καταφέρει να διαφύγουν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, oι τρεις κακοποιοί εντοπίστηκαν στην πόλη του Ηρακλείου, σε κεντρικό σημείο, ενώ είχε ήδη βρεθεί το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν διαφύγει.

Στο σημείο του εντοπισμού βρίσκονταν υπηρεσίες του Ηρακλείου, οι οποίες κατάφεραν να συλλάβουν τους δραπέτες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους άλλους δύο.

Την ίδια ώρα σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης, σε λιμάνια και αεροδρόμια του νησιού.

Η επίσημη ανακοίνωση

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν βραδινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, στο Ηράκλειο Κρήτης, οι τρεις (3) από τους πέντε (5) κρατούμενους, που είχαν αποδράσει πρωινές ώρες σήμερα από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

zarpanews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί