Στις 26 Ιανουαρίου συνεχίζεται η δίκη του προπονητή που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Κεκλεισμένων των θυρών θα καταθέσει η 21χρονη αθλήτρια που κατήγγειλε ότι ο προπονητής της ιστιοπλοΐας της την βίασε σε ηλικία 11 ετών.

«Για λόγους προστασίας της και της ιδιωτικής της ζωής ζητάμε την διεξαγωγή της αποδεικτικής διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών. Αν αυτό δεν γίνει δεκτό, ζητάμε έστω η κατάθεση του θύματος να διεξαχθεί χωρίς δημοσιότητα. Είναι μια επώδυνη διαδικασία για την ίδια η κατάθεση αυτή.Πρόκειται για αδικήματα που έχουν πλήξει τον πυρήνα της προσωπικότητας της. Η υπόθεση αφορά αδικήματα γενετήσιου χαρακτήρα τα οποία έγιναν όταν ήταν ανήλικη και για αυτόν τον λόγο δεν θελουμε να υπάρχει περαιτέρω διασυρμός της» ανέφερε η δικηγόρος της 21χρονης Κλειώ Παπαπαντολέων.

Η εισαγγελέας πρότεινε το αίτημα από την πλευρά του θύματος να γίνει δεκτό ενώ η υπεράσπιση του 39χρονου κατηγορουμένου δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα, ως προς την κατάθεση μόνο του θύματος κεκλεισμένων των θυρών. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να δοθεί μόνο η κατάθεση του θυματος κεκλεισμένων των θυρών.

«Για την κατηγορία του βιασμού δεν την αποδέχομαι για κανένα ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη και τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση δικαστηρίου» είπε ο κατηγορούμενος κατά την πρώτη τοποθέτηση του στο ακροατήριο.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 26 Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί