Μπέτι Γουάιτ: Πέθανε το θρυλικό “Χρυσό Κορίτσι” λίγο πριν γίνει 100 ετών

Στην εκπνοή του 2021 πέθανε η θρυλική και πολυαγαπημένη ηθοποιός, Μπέτι Γουάιτ, λίγες εβδομάδες πριν συμπληρώσει τα 100 της χρόνια και τρεις ημέρες μετά που είχε δηλώσει ότι είναι “εκπληκτικό που είναι τόσο καλά στην υγεία” της.

Όπως είχε πει η τηλεοπτική και κινηματογραφική σταρ στο περιοδικό People στις 28 Δεκεμβρίου, “είμαι τόσο τυχερή πο υ είμα ιτόσο γερή και αισθάνομαι τόσο καλά σ’ αυτήν την ηλικία. Είναι εκπληκτικό”.

Σε δήλωσή του στο People ο μάνατζέρ της και στενός της φίλος, Jeff Witjas, είπε μεταξύ άλλων: “Ακόμη και αν η Μπέτι κόντευε να γίνει 100 χρονών, πίστευα ότι θα ζούσε για πάντα”  και σε άλλο σημείο πρόσθεσε:” Δεν πιστεύω ότι η Μπέτι φοβόταν ποτέ τον θάνατο επειδή ήθελε να είναι με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Άλεν Λούντεν. Πίστευε ότι θα βρισκόταν ξανά μαζί του”

Η Μπέτι Γουάιτ ήταν 99 ετών. Θα γιόρταζε έναν αιώνα ζωής στις 17 Ιανουαρίου. Είχε μία λαμπερή καριέρα ενώ παγκοσμίως γνωστή, όπως και στην Ελλάδα, έγινε από τον ρόλο της στα “Χρυσά Κορίτσια”.

Ο τελευταίος κινηματογραφικός ρόλος στον οποίο την είδαμε, ήταν αυτός της γιαγιάς Άνι στην ταινία “Η πρόταση” με τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Ράιαν Ρέινολντς.

Θεωρείτο από τις πιο θρυλικές κωμικούς ηθοποιούς και έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο του θεάματος. Τα τελευταία χρόνια περνούσε ήρεμα τις μέρες της στο Λος Άντζελες λύνοντας σταυρόλεξα και παίζοντας χαρτιά.

Της άρεσε να βλέπει ντοκιμαντέρ για ζώα, το Jeopardy! και αθλητικά, ιδίως ό,τι αφορούσε το γκολφ. Αγαπούσε τα ζώα και ήταν ακτιβίστρια και υποστηρίκτρια οργανισμών για την προστασία των ζώων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί