Απολύεται ο εκπαιδευτικός που χτύπησε μαθήτρια

Το δρόμο της εξόδου δείχνουν στον καθηγητή που χτύπησε άγρια μαθήτρια μέσα σε ΕΠΑΛ στην Αττική, μετά το σάλο που προκάλεσε το βίντεο – ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε με τις σοκαριστικές εικόνες.

Δείτε επίσης: Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη (Βίντεο)

Οι διαδικασίες για την αποπομπή του εν λόγω εκπαιδευτικού ξεκίνησαν άμεσα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Την επομένη του συμβάντος συνήλθε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά. Φυσικά η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο και έτσι υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον καθηγητή και στη μαθήτρια, με τον πρώτο να τη χτυπά στο πρόσωπο! Στη συνέχεια της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε στο πάτωμα, όπου φαίνεται πως συνέχισε να την κλωτσάει.

Συμμαθητές της κοπέλας έσπευσαν να σταματήσουν τον καθηγητή, ενώ μετά το περιστατικό συνάδελφοι του καθηγητή προσπάθησαν να τον βάλουν σε άλλη αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τις αντιδράσεις των μαθητών.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη έξοδο και στη συνέχεια συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί