Και φέτος, ξανά, ποτέ ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή για τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου  για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Περιφέρεια Κρήτης, σχετικά με το θέμα του ανοίγματος καταστημάτων τις Κυριακές.

Στην ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει:

Και φέτος, ξανά, ποτέ την Κυριακή για τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου για το θέμα του ανοίγματος των Κυριακών ήταν και είναι η ίδια: Να μην είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές. Διαμαρτυρηθήκαμε ενάντια στο άνοιγμα τις 7+1 Κυριακές, το ίδιο και για τις Κυριακές κατά την διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, αλλά και αυτές που αναφέρονται στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Και εχουμε μεταφέρει προς την κυβέρνηση την άποψη μας ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν βοηθούν την αγορά αλλά δημιουργούν μεγάλα προβλήματα και μαζί με όλο το εμπόριο της Ελλάδας έχουμε ζητήσει την κατάργηση των αντίστοιχων δύο Κυριακών. 

Για εμάς, η ετήσια σύσκεψη που πραγματοποιείται στην περιφέρεια είναι σχεδόν εθιμοτυπική. Εδώ και χρόνια, κάθε χρόνο, προσκαλούμαστε και απλά επιβεβαιώνουμε ότι η άποψη μας ΔΕΝ έχει αλλάξει: για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους δεν θέλουμε και φέτος να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί