Στο πλευρό του αγροτικού κόσμου η ΠΕΔ Κρήτης

Την Αυτοδιοίκηση της Κρήτης, που ανέκαθεν στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του Αγροτικού κόσμου, εκπροσώπησαν στη σημερινή κινητοποίηση των Αγροτοκτηνοτρόφων, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης, και οι Δήμαρχοι κ.κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, Μανώλης Κοκοσάλης, Γιάννης Στεφανάκης και Σωκράτης Κεφαλογιάννης που  παρευρέθηκαν  και την  Κυριακή στα γραφεία της ΕΑΣΗ.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η παρουσία αντιπροσωπείας της ΠΕΔ Κρήτης στην σημερινή κινητοποίηση των Αγροτοκτηνοτρόφων μας, δείχνει την διαρκή στήριξη της Αυτοδιοίκησης του νησιού μας στα δίκαια αιτήματα που προβάλλονται από την παραγωγική πλευρά. 

Σήμερα που οι Αγρότες και οι Κτηνοτρόφοι  μας αγωνίζονται μέσα στην κρίση για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους,  βρισκόμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τις δίκαιες θέσεις τους.

Καλούμε την Κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να  επιλύσει  μέσα από την συνεργασία με τους Αγροτοκτηνοτρόφους  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να στηρίξει την ανάπτυξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί