Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στην Κρήτη από χθες ο Γ. Παπανδρέου- Περιοδεία του Χ. Καστανίδη σήμερα και αύριο

Στην Κρήτη περιοδεύουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου και Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Παπανδρεου βρίσκεται από χθες στην ανατολική Κρήτη, ενώ θα περιοδεύει στο νησί μ΄έχρι την Τρίτη.

Ο Χάρης Καστανίδης βρίσκεται από χθες βράδυ στο Ηράκλειο και πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα και αύριο, ενώ σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στο Ηράκλειο.

Δείτε: Το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του Χάρη Καστανίδη στην Κρήτη

Ο Γιώργος Παπανδρέου 

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνάντησε στελέχη του νησιού, κυρίως προερχόμενα από την νεολαία του κόμματος. Μαζί του ήταν και ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο πρώην βουλευτής Μ. Στρατάκης κ,α. Στις συναντήσεις που είχε τον υποδέχθηκαν ζεστά με τσικουδιές και ευχές.

20211107_154238_0___1_
20211107_162851
IMG-b3e36e864334fc2e22a7ee3ed4b082ce-V__1_
IMG_0005


Στην ομιλία του στην Σητεία ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε μεταξύ άλλων, «νιώθω μεγάλη συγκίνηση που βρίσκομαι μαζί σας εδώ, στην Κρήτη.  Το Νησί των αγώνων.  Και της ιδιαίτερης σχέσης με την οικογένειά μου. Τον Γεώργιο, τον Ανδρέα, αλλά και τα παιδιά μου».

Μιλώντας για τα εσωκομματικά, σημείωσε, «χρειάζεται να κάνουμε  ένα μεγάλο άλμα.  Αν δεν το καταφέρουμε, θα οδηγηθούμε στα μικρά γράμματα της ιστορίας. Για αυτό ακριβώς αποφάσισα να μπω σε αυτή τη μάχη. Οι πρόσφατες τραγικές εξελίξεις έδειξαν ακόμα πιο καθαρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε. Και δεν είναι μόνο κίνδυνοι για την Παράταξή μας. Είναι κίνδυνοι για τη χώρα».

«Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, απαιτείται ενότητα γύρω από ένα αξιακό πλαίσιο. Χωρίς διαμάχες και ρητορικές που τρέφουν την εσωστρέφεια, που με τη σειρά της μας κατατάσσει σε παράταξη μικρή.  Αυτές οι εκλογές, δεν είναι απλά μια εσωκομματική διαδικασία. Διαμορφώνουν νέες προϋποθέσεις και δυναμική. Δίνουν την ευκαιρία να συγκροτήσουμε μια ισχυρή κοινωνική και πολιτική συμμαχία, μια δύναμη σιγουριάς και σταθερότητας, αλλά και μιας καινοτόμας προοδευτικής αναγέννησης, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στα Μάλια

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί