Χ. Μαμουλάκης: Κυβέρνηση «υπεράνω ευθυνών» η Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της εστίασης και του εμπορίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:​

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκτός από τον τίτλο της κυβέρνησης που απέτυχε οικτρά στην αντιμετώπιση της πανδημίας φέρνοντας την χώρα στην κορυφή της Ευρώπης σε αναλογία θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους, διεκδικεί επάξια και αυτόν της κυβέρνησης υπεράνω ευθυνών.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνεχίζοντας το ταξίδι του στον κόσμο της ανεμελιάς, δηλώνει ότι τα δύσκολα έχουν περάσει, τα νέα μέτρα είναι απλώς μια μικρή αναστάτωση, όλα έχουν γίνει τέλεια από την κυβέρνησή του και πρέπει οι μικρο-επαγγελματίες να πάρουν την διασφάλιση της δημόσιας υγείας στα χέρια τους και να γίνουν αστυνόμοι της υγείας. Καμία κουβέντα για μέτρα στήριξης, καμία νύξη για την ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρήσεων που βλέπουν τα λουκέτα να έρχονται, καμία πρωτοβουλία για τους εργαζόμενους που απειλούνται από την ανεργία.

Ο κ. Μητσοτάκης, είτε έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, είτε αρκείται στο να μεταθέτει τις ευθύνες διαρκώς στους ‘’άλλους’’. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα προβλέπεται ακόμα πιο δυσοίωνη.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί