Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη από τον Διευθυντή του Βήματος

Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Αντώνης Καρακούσης με δημοσίευση του στο twitter έκανε έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, λέγοντας ότι έχει «αρχίσει να μπάζει νερά» το «πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ.Μητσοτάκης».

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καρακούσης έγραψε:

«Το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ.Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαικισμού και αυταρχισμού, έχει αρχίσει να μπάζει νερά..».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη έντονα αρνητική κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τον Αντώνη Καρακούση, μέσα σε λίγες μέρες, καθώς στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής σε άρθρο που υπογράφει ο ίδιος αναφέρεται ότι:

«Επί του παρόντος μπορεί να πει κανείς ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δύναται να την εγγυηθεί(σ.σ. την πολιτική σταθερότητα) τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαϊκισμού και ακόμη περισσότερες αυταρχισμού, που χαρακτηρίζει τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί