Κρήτη: Η ΕΛΑΣ κλείνει καταστήματα επειδή… οι ιδιοκτήτες δεν εντοπίζουν τους ανεμβολίαστους πελάτες!

Λουκέτο σε 4 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΄έβαλε η ΕΛΑΣ στην Κρήτη επειδή εντοπίστηκαν ανάμεσα στους θαμώνες πελάτες που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο και δεν… τους εντόπισαν οι άνθρωποι των καταστημάτων!
Στα Χανιά, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας από 7 ημέρες σε τρία καταστήματα και από 2.000 ευρώ πρόστιμο, καθώς εντοπίστηκαν 5 συνολικά ανεμβολίαστοι πελάτες, οι οποίοι θα πληρώσουν επίσης πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
Στο Ρέθυμνο μπαίνει λουκέτο 7 ημερών σε κατάστημα και πρόστιμο 2.000 ευρώ καθώς υπήρχε πελάτης χωρίς να έχει μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο πελάτης θα πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακόμα, πρόστιμα από 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε υπάλληλο υγειονομικού καταστήματος στα Χανιά, δύο πρόστιμα σε μίνι μάρκετ και κατάστημα λιανικού εμπορίου επειδή δεν είχαν πινακίδα με τον αριθμό των επιτρεπόμενων ατόμων, στα Χανιά. Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε τρεις εργαζομένους υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, πέντε στο Ηράκλειο, ένα πρόστιμο σε εργαζόμενο κομμωτηρίου στο Ηράκλειο γιατί δεν φορούσε μάσκα και ένα σε πελάτη μίνι μάρκετ στο Λασίθι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί