Νέα φασιστική επίθεση σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Ν. Ηράκλειο, μετά την επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Λίγες μόλις ώρες μετά τη φασιστική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχη επίθεση έγινε και στο Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ. Οι εικόνες από τη νέα επίθεση είναι εξίσου σοκαριστικές.

Δείτε: Νέα δολοφονική επίθεση φασιστοειδών κατά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ – 14 προσαγωγές

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν γίνει προσαγωγές για την επίθεση, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει στον λογαριασμό της στο Facebook ότι «ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας».

Στα βίντεο φαίνεται ομάδα κρανοφόρων να επιτίθεται σε συγκεντρωμένους σε εκδήλωση που γινόταν στο χώρο, με τις σκηνές να είναι αρκετά σκληρές

Δώστε σημασία στο βίντεο. Ακούγεται η εντολή “ΤΕΛΟΣ”, που όπως φάνηκε στη δίκη της ΧΑ ήταν το παράγγελμα του επικεφαλής όλων των δολοφονικών τους επιθέσεων. Χτυπάνε για λίγα δευτερόλεπτα και μόλις ακουστεί το “τελος” διαλύονται.

Οι ακροδεξιοί δράστες επιτέθηκαν και σε κοπέλες που βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Από την επίθεση υπάρχουν τραυματίες που φέρουν μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες ενώ δεν εχουν γίνει ακόμη προσαγωγές. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι η δημοσιογράφος της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, Αφροδίτη Φράγκου.

Πηγή: Facebook Εργατική Αλληλεγγύη

Η ομάδα οπλισμένων φασιστών διέλυσε τα τραπεζάκια με το αντιφασιστικό υλικό που υπήρχαν στην πλατεία για την εκδήλωση που θέμα είχε τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί