ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τον ΔΕΔΔΗΕ και φτωχοποιεί την κοινωνία

«Τα νοικοκυριά θα βγάζουν στο σφυρί τα ασημικά για να πληρώνουν το ρεύμα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

Η κυβέρνηση και τα στελέχη της πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ σε Αυστραλιανή εταιρεία.

Όταν σε λίγο τα νοικοκυριά θα αρχίσουν να βγάζουν στο σφυρί τα ασημικά για να μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, τότε να δούμε ποιος θα πανηγυρίζει και ποιος θα κλαίει.

Η ιδιωτικοποίηση δικτύων και υποδομών που έχουν φτιαχτεί από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου και αποτελούν περιουσία του λαού μας, στη πραγματικότητα, και με όρους αγοράς, δεν μπορούν να αποτιμηθούν. Η αξία τους είναι ανεκτίμητη και για τα νοικοκυριά αλλά και για την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Όλες οι προηγμένες χώρες σε συνθήκες ενεργειακής μετάβασης και κρίσης ακρίβειας ενισχύουν το δημόσιο έλεγχο σε δίκτυα και υποδομές.

Στη χώρα μας η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ακολουθεί το μοντέλο τριτοκοσμικών κρατών και τα ξεπουλά όλα.

Μόνο που οι επιπτώσεις αυτών των επιλογών θα αρχίσουν πολύ σύντομα να γίνονται εμφανείς στο πορτοφόλι κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλάει τον δημόσιο πλούτο, φτωχοποιεί την κοινωνία, κυβερνά για λογαριασμό μεγάλων συμφερόντων.

Σύντομα θα πάρει το λογαριασμό που της αξίζει από την ελληνική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τον ΔΕΔΔΗΕ και φτωχοποιεί την κοινωνία”

  1. Είχα μια όμορφη ζωή πριν τον γνωρίσω

    Για τις 160 προσωπικότητες που διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μητσοτάκης προωθεί την ομοφυλοφιλία στο νέο νόμο περί ισότητας.
    Ξέρουμε όλοι ότι οι προσωπικές επιλογές κάθε ανθρώπου είναι καθαρά προσωπικές και δεν θα έπρεπε να είναι εμπόδιο στην κοινωνική και επαγγελματική του ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους, άσχετα αν κάποιοι κολλημένοι στο παρελθόν θέλουν να τους κοροϊδέψουν, να τους απομονώσουν, να τους μειώσουν. Όταν είσαι μικρός και άθλιος, η προοπτική ότι ενδέχεται να υπάρχει κάποιος χειρότερος από σένα είναι κάτι μαγευτικό. Αυτοί που δεν θέλουν τους ομοφυλόφιλους είναι ρατσιστές, όπως αυτοί π.χ. που δεν θέλουν τους Πακιστανού.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ελληνική κοινωνία, πριν αρχίσει να παντρεύει άντρες μεταξύ τους, πρεπει να δει τι θα γίνει με τις γυναίκες. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Είχα μια όμορφη ζωή. Με τη δουλειά μου, τα ταξίδια μου, τα ψώνια μου, τις παρέες μου. Ερωτεύτηκα ένα μετανάστη, τον Αμπντούλ και αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδί, το Μιχάλη που θα μας έδενε για πάντα μαζί. Λάθος ή σωστό, δεν έχει σημασία. Ήταν η αρχή της οικονομικής κρίσης όταν γεννήθηκε ο Μιχάλης το 2010. Η κρίση έσπρωξε τις γυναίκες όσο ποτέ άλλοτε να πουλούν τον εαυτό τους σε ένα γάμο – αποκατάσταση. Όταν είδα τον εαυτό μου και τη ζωή μου να καταρρέουν, καθώς εκτέθηκα στον πιο σκληρό ρατσισμό την ώρα που πάλευα για την επιχείρησή μου, παράλληλα είδα γυναίκες που δεν είχαν κάνει τίποτα στη ζωή τους εκτός από το να πουλήσουν τον εαυτό τους σε ένα γάμο, να απολαμβάνουν την “επιτυχία” του γάμου τους με ταξίδια, οικιακές βοηθούς, ψώνια και πάρτυ. Όχι κύριοι της κυβέρνησης. Πριν παντρέψετε τους ομοφυλόφιλους, που ναι, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ και να παντρευτούν και να κάνουν ή να υιοθετήσουν παιδιά, ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ.
    Η μοίρα μιας μητέρας δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται τόσο απόλυτα και καθοριστικά από την κοινωνική – οικονομική θέση του συντρόφου της.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί