Μίκης Θεοδωράκης: Το τελευταίο ταξίδι για τον Γαλατά Χανίων – Συγκινητικές στιγμές στον Πειραιά

Στο τελευταίο του ταξίδι προς την Κρήτη αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά, με την φιλαρμονική του δήμου να παίζει τη μουσική του

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη έφθασε το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά για να ξεκινήσει το ταξίδι του για τον Γαλατά Χανίων όπου θα κηδευτεί όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Πλήθος κόσμου, αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά μαζί με την Φιλαρμονική του Δήμου στην πύλη Ε3 αποχαιρέτησε τον Μίκη Θεοδωράκη

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη αναχώρησε στις 21:00 από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο «Blue Galaxy» με προορισμό τα Χανιά.

INTIME NEWS

Στις 7.15 το πρωί της Πέμπτης, θα φτάσει στο λιμάνι της Σούδας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπομπή στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και μετά θα συνοδευτεί στην Μητρόπολη, στον Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, όπου μέχρι τις 12 η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

EUROKINISSI

Με νέα αυτοκινητοπομπή, η σορός θα φτάσει στον ναό του Γαλατά Χανίων, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη 1 το μεσημέρι. Στην κηδεία μεταξύ άλλων θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε έξω από τη Μητρόπολη, και ο Αλέξης Τσίπρας.

INTIME NEWS
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έγινε η τελετή αποχαιρετισμού του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί