ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα – Στις θέσεις τους όλοι οι υπεύθυνοι της καταστροφής

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική». Αυτό  υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας τον μίνι ανασχηματισμό που ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε επίσης: Μίνι ανασχηματισμό ανακοίνωσε το Μαξίμου – Αμετακίνητοι Χαρδαλιάς και Χρυσοχοΐδης

«Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους» τονίζει.
 
«Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της» σημειώνει. 
 
«Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα – Στις θέσεις τους όλοι οι υπεύθυνοι της καταστροφής”

  1. φεμινιστής Περιφερειάρχης

    Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει και εδώ στην Κρήτη το φαύλο σύστημα Αρναουτάκη, ο οποίος προωθεί τις φίλες του, ενώ βρίσκει είλωτες για να βγάζουν τη δουλειά.

  2. CitizenMitsos

    Πάλι καλά που έμειναν στις θέσεις τους! Την άλλη φορά τους προήγαγε και τους αναβάθμισε…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί