«Δίφορα»: Παρουσιάζεται η τρίτη έκδοση της ποιητικής συλλογής του Κωστή Φραγκούλη

Σε Ηράκλειο και Σητεία

Η Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος σε συνεργασία με τους Δήμους Ηρακλείου και Σητείας συνδιοργανώνουν την παρουσίαση της τρίτης έκδοσης της περίφημης ποιητικής συλλογής Δίφορα του ποιητή Κωστή Φραγκούλη την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 08:00μ.μ. στο Καφέ Μαρίνα στο Ηράκλειο και την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 08:00μ.μ. στο Δημοτικό Κήπο Σητείας.

Η Στέγη ΒΚ επιμελήθηκε και παρουσιάζει την τρίτη έκδοση ενός από τα σημαντικότερα ποιητικά δημιουργήματα της Κρητικής Λογοτεχνίας. Έγινε προσπάθεια να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο στις προηγούμενες εκδόσεις που ο Κωστής Φραγκούλης είχε στοιχειοθετήσει στο τυπογραφείο του. Περιέχει τον πρόλογο του αλησμόνητου διακεκριμένου φιλόλογου Μενέλαου Παρλαμά, φίλου του ποιητή.

Την παρούσα έκδοση χαιρετίζει με κείμενό της η Ρέα Γαλανάκη. Στην παρουσίαση συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Νίκος Ψιλάκης, φίλος και συνάδελφος του ποιητή, ο ανιψιός του Νίκος Πετράκης, π. δήμαρχος Σητείας, οι φίλοι του, ο γιατρός Γιώργης Μαρκάκης και ο φαρμακοποιός Γιάννης Χλουβεράκης. Θα συντονίσει η πανεπιστημιακός Τάνια Μαρκάκη. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Μιχάλης Γιαννακάκης.

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στους χώρους των εκδηλώσεων από το βιβλιοπωλείο “Αερόστατο” Σητείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί