«Δύο άντρες με μηχανάκι προσπάθησαν να με ακινητοποιήσουν»: Γυναίκα καταγγέλλει παρενόχληση την ώρα που περπατούσε κοντά στον Κούλε

“Ήταν απλά μια Τετάρτη βράδυ σε έναν κόσμο που το να είσαι γυναίκα που περπατάει μόνη βράδυ μοιάζει με ρωσική ρουλέτα! Και ευχαριστώ να λέω…”

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία μίας γυναίκας στο Ηράκλειο, η οποία καταγγέλλει με μήνυμά της στη σελίδα Κοινότητα Αλληλεγγύης Ηρακλείου “Δημήτρης Κορνάρος”, ότι έπεσε θύμα παρενόχλησης την ώρα που περπατούσε κοντά στο Κούλε, το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, την ώρα που περπατούσε δύο άντρες πάνω σε ένα μηχανάκι, σταματούν, σχεδόν πέφτουν πάνω της, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσουν, με τον συνοδηγο να της τραβάει το χέρι και να την χουφτώνει. Μόλις έγινε το περιστατικό, οι δύο άντρες γκάζωσαν και έφυγαν γελώντας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η κοπέλα, κανείς από τους περαστικούς δεν αντέδρασε στο περιστατικό.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει:

Ηράκλειο Κρήτης, κοντά στο Κούλε.. Ώρα 1 παρά το βράδυ.. Μόνη, περπατάω στον δρόμο γιατί στο πεζοδρόμιο υπήρχαν εμπόδια. Δικάβαλο μηχανάκι με άντρες προσπαθεί να με ακινητοποιήσει, σχεδόν πέφτει πάνω μου, ο συνοδηγός μου τραβάει δυνατά το χέρι για να μην μπορώ να φύγω και με χουφτώνει, φεύγουν γκαζώνοντας και γελώντας. Τους βρίζω ουρλιάζοντας τους με όλη μου τη δύναμη ενώ τους βλέπω να απομακρύνονται. Κανείς από τους περαστικούς γύρω μου δεν αντέδρασε,σαν να μην με άκουσαν ή ακόμα χειρότερα σαν να μην έβλεπαν κάτι περίεργο. Με πιάνει αηδία και ταχυπαλμία. Μετά κλάματα. Σκέφτομαι ότι θέλω να το στείλω κάπου, να μοιραστώ το συμβάν για να μην πνιγώ. Και αμέσως νιώθω τύψεις. Τύψεις γιατί σιγά, τι έπαθα και νιώθω ότι είναι σημαντικό να επικοινωνηθεί; Τον ώμο και τον καρπό μόνο μου χτύπησαν, μόνο με χούφτωσαν παρά τη θέλησή μου, ούτε με βίασαν, ούτε με χτύπησαν περισσότερο, ούτε με σκότωσαν, ούτε με δολοφόνησαν. Απλά με ακινητοποίησαν βίαια, με παρενόχλησαν και έφυγαν γελώντας. Κι αντί να λέω ευχαριστώ που ήταν μόνο αυτό, θέλω να το κάνω και θέμα! Μα τι αχάριστη! Ήταν απλά μια Τετάρτη βράδυ σε έναν κόσμο που το να είσαι γυναίκα που περπατάει μόνη βράδυ μοιάζει με ρωσική ρουλέτα! Και ευχαριστώ να λέω…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί