Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 14χρονη που πέθανε μετά από επέμβαση στη Θεσσαλονίκη

Σηπτικό σοκ η αιτία θανάτου της 14χρονης μετά από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου

Πολυοργανική ανεπάρκεια η οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ είναι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα η αιτία θανάτου της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, επειδή είχε παραπάνω κιλά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα της ο θάνατος της 14χρονης προήλθε από ιατρικό λάθος. Ήδη, ο ίδιος υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πατέρα, η μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει καθώς είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο με αφορμή τα παραπάνω κιλά που είχε.

«Γιατρέ, το παιδί πονάει, του έλεγα μετά την επέμβαση και μου έλεγε “Δώσ’ του αναβράζοντα παυσίπονα”. Τη δεύτερη ημέρα η κατάσταση συνεχίστηκε. Γιατρέ, το παιδί πονάει πολύ. “Δώσ’ του αναβράζον”, μου απαντούσε. Αυτό έγινε την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει. Είχε 160 παλμούς. Ήταν πλέον αργά», δήλωσε χθες ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί