Πειθαρχικός έλεγχος για τις δηλώσεις Μπαλάσκα για τον 32χρονο γυναικοκτόνο

Σύμφωνα με τον αστυνόμο Μπαλάσκα ο δράστης εάν καλούσε αμέσως την αστυνομία θα έτρωγε το πολύ «5-6 χρόνια φυλακή», άλλωστε «νέο παιδί είναι».

Δείτε: Αθλιότητα Μπαλάσκα: Δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους «Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον «γαλάζιο» συνδικαλιστή

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας,  κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, κατά του ίδιου συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Στ. Μπαλάσκα,σύμφωνα με τις οποίες «η αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες», κάνοντας μάλιστα λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι το 2019 είχε διαταχθεί ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ για δηλώσεις του συγκεκριμένου συνδικαλιστή περί «σκουπιδιών στα Εξάρχεια».

Μάλιστα μέχρι και η ΠΟΑΣΥ τον κήρυξε έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας και τον είχε παραπέμψει στο Πειθαρχικό Όργανο, ενώ την υπεράσπισή του είχε αναλάβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί