Η εμετική ανάρτηση που είχε κάνει η Λατινοπούλου για την «λευκή και ευτυχισμένη» Καρολάιν, με την οποία κατηγορούσε την Αριστερά

«Για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον σύζυγό της και το μωράκι της» – Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter

Η δολοφονία που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο, έχει σχολιαστεί έντονα στα social media όλο το προηγούμενο διάστημα, με διάφορους χρήστες του διαδικτύου να προχωρούν σε αυθαίρετες κρίσεις και αναλύσεις γύρω από τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η πολιτευτής της ΝΔ και πολέμια της αριστεράς στα social media, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μάλλον βιάστηκε να τοποθετηθεί γύρω από την υπόθεση.

Σε μία ακόμη προκλητική της ανάρτηση στις 14 Μαΐου, η «γαλάζια» πολιτευτής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα που πήρε από την πρώτη στιγμή το ειδεχθές έγκλημα και να εγκαλέσει την αριστερά, χωρίς, φυσικά, καμία απολύτως βάση, με την σημερινή τροπή που παίρνει η υπόθεση να την αφήνει έκθετη από παντού…

Σε tweet της είχε γράψει τα εξής: «Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών κ δικαιοσύνη. Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κ ευτυχισμένη με το σύζυγό της κ το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό».

 Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες στο Twitter που το τελευταίο καιρό «τα έχουν βάλει» με τις απαράδεκτες και προσβλητικές αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα «γυναικεία πρότυπα ομορφιάς», θυμήθηκαν την ανάρτησή της και έκαναν ξανά το όνομά της πρώτο trend στο Twitter.

Δείτε επίσης: Οργή στο twitter για την απίστευτη δήλωση της Λατινοπούλου για τις γυναίκες με τρίχες και ραγάδες

Διαβάστε μερικές από τις αντιδράσεις:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η εμετική ανάρτηση που είχε κάνει η Λατινοπούλου για την «λευκή και ευτυχισμένη» Καρολάιν, με την οποία κατηγορούσε την Αριστερά”

  1. Παρανοϊκό μίσος από καλές κοπέλες

    Η παράνοια, η τρέλα και το μίσος του φασισμού που εμποτίζει όχι μόνο τις Λατινοπούλες, αλλά και τις “καλές γυναίκες”. Η ιστορία της Χαρούλας:
    Η Χαρούλα παντρεύτηκε πολύ μικρή, μπορεί και 15. Ένα από τα παιδιά της το πάτησε αυτοκίνητο, το σκότωσε, μπροστά στα μάτια της. Χρόνια μετά ο άντρας της έπαθε ανακοπή και πέθανε, αφήνοντάς τη χήρα με 5 παιδιά, τα μικρότερα μωρά. Η ίδια δεν ήταν ούτε 40 ετών. Και όμως, ακούστε τι λέγανε “οι καλές γυναίκες”, συμπεθέρες της ας πούμε: Μικρή μικρή τον ξελόγιασε και ήτανε καλό παιδί, κρίμας τον, αυτές ξέρουνε να βρίσκουνε γαμπρούς, εμείς δεν ξέρουμε… Τώρα θα στηρίζει τη χήρα και τα παιδιά ο Παλαβός, ο Παράωρος (ο κουνιάδος της χήρας)….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί