Οργή στο twitter για την απίστευτη δήλωση της Λατινοπούλου για τις γυναίκες με τρίχες και ραγάδες

Έβαλε στο στόχαστρο τις γυναίκες που προβάλουν αξύριστα σημεία του σώματος τους ή έχουν ραγάδες, χαρακτηρίζοντάς τις ως νοσηρές μειοψηφίες

Η γνωστή πλέον για τις εμπρηστικές της τοποθετήσεις, Αφροδίτη Λατινοπούλου, «χτύπησε» ξανά. Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρο τις γυναίκες που προβάλουν αξύριστα σημεία του σώματος τους, ενώ επέκρινε και το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες επιλέγουν να ντυθούν ή να βαφτούν όπως μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στο βίντεο το εξής: «Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Ακόμα, η ίδια έκανε λόγο για «ένα νέο “πρότυπο” ομορφιάς» το οποίο επιχειρείται να επιβληθεί και τόνισε πως όλο αυτό «δεν είναι φυσιολογικό», χαρακτηρίζοντας αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων ως «νοσηρές μειοψηφίες».

Επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επεσήμανε πως οι άνδρες έρχονται πιο κοντά αισθητικά στις γυναίκες και το αντίστροφο και πρόσθεσε: «Μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς ούτε το φυσιολογικό, το οποίο έχουμε μάθει έως τώρα όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει η “εξέλιξη” διότι σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι η εποχή των σπηλαίων!».

Οργή στο Twitter

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Οργή στο twitter για την απίστευτη δήλωση της Λατινοπούλου για τις γυναίκες με τρίχες και ραγάδες”

  1. Γεράσιμος Μηνάς

    Καλό καλοκαίρι εύχομαι, με υγεία και τα απαραίτητα στην ζωή. Ψάχνοντας να βρω ιστοσελίδες που να…αναλύουν, γιατί η γυναίκα πλέον ως επι τω πλείστον έχει καταντήσει ένα πλάσμα αντιδραστικό που χρησιμοποιεί προς…άμυνα της την εύκολη ειρωνεία αλλά πάραυτα εντυπωσιάζεται και ελκύεται αμέσως από την εμφάνιση ενός καλοντυμένου άντρα. Σε όσα διάβασα σχεδόν αισθάνθηκα τον χλευασμό αρθρογράφων για την λεγόμενη γεροντοκόρη και την ντροπαλοσύνη τους, αλλά δν μπήκαν καν στον κόπο να αναφέρουν, πως εκεί έξω επιβιώνουν και έξυπνες γυναίκες που δεν κάνουν σχέση με αρσενικά που βρίζουν αντί να συζητάνε και δεν προβάλλουν σεβασμό για οτιδήποτε. Αυτό είναι το πρόβλημα σας των περισσοτέρων γυναικών: σπαταλάτε ένα τεράστιο μέρος της ενήλικης νεότητας σας σε ανούσιες καταστάσεις και δεν σοβαρεύεστε από νωρίς σε σχέση ζωής, για να μην σας καταδικάσει το κοινωνικό σύνολο που δεν μαζέψατε υλικό για να θυμάστε στα γεράματα σας. Όταν παρατήσετε την εύκολη ειρωνεία και την υποτίμηση απέναντι ιδιαίτερα σε άντρες που σας συμπεριφέρονται ως άτομο με μυαλό, μόνο τότε θα εννοήσετε το νόημα της ζωής. Μόνο όταν φανεί ποιοι γίνονται πραγματικά ρεζίλι στην κοινωνία, μόνο τότε το ανθρώπινο είδος θα μάθει να ζει με όσα έχει. Η υγιής εξωτερική εμφάνιση είναι θέμα που βοηθά στην πρόληψη όλων των παθήσεων που προέρχονται από τα παραπάνω κιλά. Ορισμένοι προσπαθούν με την άσκηση επειδή, τους προσφέρει ευεξία και χαρά, ας πούμε με την ποδηλασία. Τέλος θέλω να επισημάνω να μένετε μακριά από site που δεν προσφέρουν χώρο για να πει κάποιος την άποψη του, επειδή προφανώς δημιουργήθηκαν για να μαζέψουν κοινό και διαφημίσεις, ώστε να κάνουν την τεμπελιά τους, επάγγελμα. Αυτά ήθελα να πω και ευχαριστώ.

  2. υπάρχουν και σημαντικά θέματα σχετικά με τις γυναίκες

    Κάποια στιγμή στη ζωή μου βρέθηκα μόνη με ένα μωρό δύο ετών, άνεργη και με σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Η “οικογένειά” μου, οι λοιποί συγγενείς και φίλοι, όλοι μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαστε σε κάποια μακρινή επαρχία της Τουρκίας ή της Ινδίας. Είχα παρακολουθήσει μια φορά ένα συνέδριο με ειδικούς, σχετικά με τις γυναίκες. Οι ειδικοί συμφώνησαν ότι στην Ελλάδα η ευάλωτη γυναίκα και ειδικά αν είναι και μητέρα π.χ. χήρα κτλ είναι πολύ πιθανό να πέσει θύμα κακοποίησης. Δεν έπρεπε να εκτεθώ στην κακία του κόσμου, έπρεπε να είχα εξασφαλίσει τουλάχιστον μια καλή διατροφή. Τόσο απλά σκέφτονται οι γυναίκες σήμερα και πολύ καλά κάνουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί