Φρίκη στον Βόλο: Ιερέας σκότωσε γάτα με ράβδο και την πέταξε στα σκουπίδια

Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη ενός ιερέα στον Βόλο, ο οποίος σκότωσε γάτα με ράβδο, την τοποθέτησε σε πλαστική σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή. Σε βάρος του 88χρονου ιερέα ασκήθηκε δίωξη και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για συνταξιούχο κληρικό, που έγινε αντιληπτός από περαστικό, την ώρα που πετούσε το άψυχο ζώο και έγινε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 88χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια αισθάνθηκε αδιαθεσία. Όπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Χθες ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε σε βάρος του δίωξη για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος και διαβίβασε τη δικογραφία στην ανακριτή και ανάλογα με την πορεία της υγείας του ή θα πάρει εξιτήριο και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για κατάθεση ή θα πάει ο ανακριτής στο Νοσοκομείο, προκειμένου να καταθέσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 88χρονος φέρεται να σκότωσε την Κυριακή, μια πιθανόν αδέσποτη γάτα με ξύλινη ή μεταλλική ράβδο, στη συνέχεια την έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη του Βόλου. Ο ίδιος, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, στην κατάθεσή του, ανέφερε ότι θα απολογηθεί για την πράξη του στον εισαγγελέα με τον δικηγόρο του. Σημειώνεται ότι σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 €, που προβλέπει η νέα νομοθεσία για θανάτωση ζώου.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Φρίκη στον Βόλο: Ιερέας σκότωσε γάτα με ράβδο και την πέταξε στα σκουπίδια”

  1. προς Δημοσθένης

    Έχετε δίκιο σε αυτό. Επίσης κατά τη νοοτροπία που ελλοχεύει στα μυαλά τέτοιου είδους “ανθρώπων του Θεού”, κανονικά και οι ευάλωτοι άνθρωποι πρέπει να εξοντώνονται/κακοποιούνται κτλ… Είχα ένα γείτονα γιατρό, ώριμης ηλικίας, παντρεμένο, που είχε νοικιάσει το σπίτι και είχε μία κοπέλα, πολύ όμορφη, από Βουλγαρία. Κάποια στιγμή η κοπέλα έμεινε έγκυος και τότε άρχισε να τη χτυπάει και να την κακοποιεί. Μια φορά κάλεσα την αστυνομία που απλά καθόταν απέξω και άκουγε τις φωνές και έλεγαν ότι πρέπει να κάνει μήνυση η ίδια η παθούσα. Τελικά την έδιωξε και μετά ήρθε με τον κολλητό (ένα παπά) και τον ενήλικο γιό του και μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι…

  2. Δημος Σθένης

    Γιατί κ. Μηλάκη; Ο Ιερέας είναι πιστός και απόλυτος εκτελεστής της εντολής του θεού του. Αιώνες τώρα δεν του υπαγορεύει και τον προτρέπει μ’ εκείνοι το ελεεινό: “αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την γην”. Ο παπαδάνθρωπος αυτός αισθάνεται κυρίαρχος της φύσης και εξουσιαστής της ζωής των όντων με εντολή του θεού του! Τσιράκι ενός “θεού” που προπαγανδίζει τη ζωή των άλλων αποκλειστικά με την ωφελιμιστική της διάσταση. Τα άχρηστα – κατά την κρίσιν της …ιεροσύνης του – πράγματα, ζώα, φυτά ως επιβλαβή ή φορτικά πρέπει να εξοντώνονται!

  3. Eleni Milaki

    Πώς μπορεί κάποιος και μάλιστα ιερέας να κάνει κάτι τέτοιο στο πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο, τη γάτα; Καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή για ένα τέτοιο έγκλημα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί