Ο Χίος ισχυρίζεται ότι βρήκε τον Παππά, ενώ Αστυνομία – Χρυσοχοΐδης εξευτελίζονται

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την αναζήτησή του, ο Στέφανος Χιός όχι απλά τον έχει βρει, αλλά ισχυρίζεται ότι του πήρε και συνέντευξη, που δημοσιεύεται στη φασιστική φυλλάδα «Μακελειό» και στην οποία ο Παππάς εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνοντας (πάντα με βάση τους ισχυρισμούς της «εφημερίδας» του Χίου) ότι «δεν θα παραδοθεί»

Ο εξευτελισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον φυγόποινο Χρήστο Παππά, γίνεται όλο και μεγαλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Το ηγετικό  στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό μέλος του ηγετικού πυρήνα της που έχει βρεθεί ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έχει μείνει ασύλληπτος.

Έχουν περάσει λοιπόν περίπου 8 μήνες περίπου από την ημέρα που η ελληνική αστυνομία τον έχασε μέσα από τα… χέρια και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο στοιχείο για το που μπορεί να βρίσκεται, με αποτέλεσμα η αναζήτησή του από τις Αρχές να συνεχίζεται και μέχρι στιγμής να παραμένει άκαρπη.

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την αναζήτησή του, ο Στέφανος Χίος όχι απλά τον έχει βρει, αλλά του πήρε και συνέντευξη, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Μακελειό» και στην οποία ο Παππάς εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνοντας ότι δεν θα παραδοθεί. Ο αμετανόητος νεοναζί εγκληματίες μάλιστα για τον «Στρατηγό πατέρα του», συνεργάτη του Γ. Παπαδόπουλου, που «πέθανε Μ. Παρασκευή» και ο ίδιος «κυνηγημένος» δεν πήγε στην κηδεία του.

Οι αντιδράσεις

«Είναι τρομαχτική η ανικανότητα ή η απροθυμία να συλληφθεί ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 και προσθέτει: «Τη στιγμή που πάνω από μισό χρόνο, πλέον, ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής παραμένει ασύλληπτος από το “άριστο” επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, ο υπαρχηγός της ναζιστικής συμμορίας δίνει συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι προφανώς κάπως τον βρήκαν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί