Απολαύστε τον άριστο οικονομικό σύμβουλο του Μητσοτάκη: “Όποιος κάνει διδακτορικό είναι τεμπέλης”! (βίντεο)

Για τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη όχι μόνο δεν είναι άριστος όποιος έχει διδακτορικό, αλλά μάλλον πρόκειται για …τεμπέλη.

«Για τις πιο πολλές δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος μετά τις σπουδές του όχι απλώς δεν είναι απαραίτητο το διδακτορικό αλλά είναι και κάτι το αρνητικό. Δε θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό αν μου έκανε αίτηση γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά» σημείωσε ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας στο ImpacTalk και συμπλήρωσε:

«Το διδακτορικό απαιτεί μία αφοσίωση αν θέλεις να το κάνεις καλά 4-5-6 χρόνια στην πιο παραγωγική σου ηλικία οπότε είναι κάτι που ουσιαστικά σου καθυστερεί την καριέρα σου».

Ο ίδιος φυσικά έκανε διδακτορικό στα οικονομικά στις ΗΠΑ…

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί:

2 Thoughts to “Απολαύστε τον άριστο οικονομικό σύμβουλο του Μητσοτάκη: “Όποιος κάνει διδακτορικό είναι τεμπέλης”! (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Δύο τινά συμβαίνουν με αυτό το καινουργιοφαντασΜένιο πράμα (σύμβουλος λέει!!!) του Μητσοτάκη! Πρώτο τινό να μιλάει στον καθρέφτη του, διακηρύττοντας (όπερ καλό!) την τεμπελιά και την ανοησία του ως βίωμα, αφού κατέχει, “κατ’ι δίαν ομολογίαν” διδακτορικό και δεύτερο τινό να συντονίζεται (η ως μαέστρος να ανοίγει το χορό για τα Πετσοτραγανίζοντα) με το νέο Νουδουλικό νεοφιλελευθερικό δόγμα της “εργασίας άνευ αμοιβής” του οποίου ως λαγός πριν από μερικές μέρες κάποιος άλλος ηλίθιος Νουδούλος, που τ’ όνομά του δεν θυμάμαι τώρα, πρότεινε για τους άνεργους, ως αντίδοτο της …ανεργίας τους!!!

  2. ΑΝΤΙ

    Άντε να καταλάβεις ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ??? ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ή ΑΡΙΣΤΟΣ ??

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί