Στη δημοσιότητα νέα βίντεο από το τροχαίο έξω από τη βουλή

Που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα

Νέα βίντεο που καταγράφουν το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα όταν υπηρεσιακό αυτοκίνητο έστριψε παράνομα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στα βίντεο που μετέδωσε το Mega, φαίνεται το υπηρεσιακό όχημα να κλείνει τον δρόμο στο ύψος της Ακαδημίας για να στρίψει αριστερά και να μπει στο γκαράζ της Βουλής. Η μπάρα παραμένει κλειστή και κόβει ταχύτητα.

Η μηχανή που κινείται κανονικά στο ρεύμα ανόδου δεν έχει κανένα περιθώριο να αποφύγει το ΙΧ, καθώς αριστερά υπάρχει ταξί και ακριβώς ευθεία το όχημα. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Ο 23χρονος Ιάσωνας εκσφενδονίζεται από τη μηχανή, ενώ τα βίντεο καταγράφουν και τις αντιδράσεις των περαστικών, καθώς και των δύο αστυνομικών που επιβαίνουν στο υπηρεσιακό όχημα.

Ο συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάει τη διαλυμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον αναβάτη που βρίσκεται στην άσφαλτο.

Λίγο μετά ο οδηγός μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και προχωρά προς το εσωτερικό του πάρκινγκ της Βουλής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ το κράνος του οδηγού της μηχανής βρέθηκε κάτω από την κλούβα των ΜΑΤ σε απόσταση δεκάδων μέτρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί