Χρυσοχοΐδης: Δεν είδε εγκλωβισμούς, ούτε θανάτους από τη «Μήδεια» – Νέες χυδαιότητες κατά ΣΥΡΙΖΑ

Λες και ζει σε άλλη χώρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν είδε όλες αυτές τις ημέρες ούτε εγκλωβισμούς, ούτε ανθρώπους να κινδυνεύουν ενώ απέδωσε τους τρεις θανάτους σε άλλους λόγους από την κακοκαιρία.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποστήριξε ότι «Όλο αυτό το τριήμερο του κύριου φαινομένου δεν είχαμε καθόλου εγκλωβισμούς, δεν είχαμε ατυχήματα, δεν κινδύνεψε άνθρωπος, δεν συνέβη καμία ολιγωρία σε ότι αφορά την κίνηση, την χιονόπτωση και οι τρεις θάνατοι οφείλονται σε άλλους λόγους».

Και όλα αυτά την ώρα που κλιμάκιο του στρατού απεγκλώβιζε οικογένεια με άρρωστο παιδάκι στη Δροσιά, την ώρα που ο δήμαρχος Ωρωπού έκανε έκκληση για ερπυστριοφόρα γιατί κινδυνεύουν ζωές, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν χωρίς ρεύμα για τρίτη ημέρα στην Αττική και για πέμπτη στην Εύβοια.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που να σημειωθεί ότι είναι ο πλέον αρμόδιος υπουργός αφού έχει υπό τις διαταγές του την Πολιτική Προστασία προχώρησε ακόμα περισσότερο χαρακτηρίζοντας «πολύ μικρό θέμα» τις επιπτώσεις από την κακοκαιρία, στην εμμονή του να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με νέες χυδαιότητες:

«Αυτοί που σήμερα είναι τιμητές για ένα πολύ μικρό θέμα δεν κατάλαβαν τι έγινε και εάν κατάλαβαν τι έκαναν στο Μάτι, όπου υποτίμησαν το πρόβλημα, αγνόησαν την ανθρώπινη ζωή και σήμερα ξαναέρχονται με τον ίδιο τρόπο να προβάλουν προβλήματα, ενώ εκείνο το φαινόμενο κόστισε 100 ζωές», είπε προκλητικά.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε μια παραληρηματική απάντηση στο εύλογο ερώτημα για ποιο λόγο αναβαθμίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο αρχηγός της ΕΛΑΣ που χειρίστηκε τη φωτιά στο Μάτι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τον είχε αποστρατεύσει.

Υποστήριξε ότι τότε δεν υπήρχε επιχειρησιακός και φυσικός αρχηγός. «Τότε δεν υπήρχε επιχειρησιακός αρχηγός, δεν υπήρχε φυσική ηγεσία, ήταν διαλυμένη η αστυνομία και η πυροσβεστική, διότι οι τότε κυβερνώντες δεν ήξεραν να διαχειρίζονται κρίσεις και δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν πράγματα που έχουν κοστίσει τόσο πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποχρεώθηκε να αδειάσει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τις χυδαιότητές του για τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη απέφυγε να απαντήσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί