Κρήτη: Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε φθορές και κατέληξε στο τμήμα (Φωτο)

Αναστάτωση επικράτησε από νωρίς το πρωί στην πλατεία Δικαστηρίων, καθώς μία γυναίκα έβριζε και απειλούσε, ενώ σε μία περίπτωση έριξε κλωτσιά σε ένα ταξί και έσπασε το σήμα στο καπό του.

Νωρίτερα, όπως αναφέρουν οι οδηγοί ταξί που σταθμεύουν στην πλατεία, μπήκε σε καφέ και άρχισε να φωνάζει στους υπαλλήλους.

Τελικά, κατάφεραν να την ηρεμήσουν, ενώ στη θέα των περιπολικών της Τροχαίας και των δικυκλιστών πήγε μόνη της προς τους αστυνομικούς και ζήτησε μία μάσκα για να μπει στο αυτοκίνητο και να την μεταφέρουν για τα περαιτέρω στο μέγαρο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί, Ηλίας Καραπατάκης, η γυναίκα έλεγε ότι είναι γιατρός και μάλιστα είχε περασμένη στο λαιμό και μία κάρτα με τα στοιχεία και τον φορέα της!

“Από το πρωί που ήμουν στην πιάτσα ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι της συνέβη, αλλά όπως είδατε προκάλεσε ζημιά σε αυτοκίνητο συναδέλφου. Καλέσαμε την Τροχαία και ανταποκρίθηκε αμέσως. Ήρθαν και την πήραν πολύ ήρεμα στο αστυνομικό μέγαρο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αυτής της συμπεριφοράς της και το ξέσπασμα στο ταξί”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καραπατάκης.

Parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί