Τραγωδία στον Έβρο: Πνίγηκε πυροσβέστης που πήγαινε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό μαθητών

Σοκ και θλίψη σκόρπισε στην Αλεξανδρούπολη η είδηση ότι πνίγηκε πυροσβέστης όταν ευρισκόμενος στο πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή του Απαλού παρασύρθηκε από τα νερά ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές από σχολείο.

Δείτε ακόμη: Μαθητές και εκπαιδευτικοί εγκλωβίστηκαν σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο & φωτο)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Evros-news.gr, το πυροσβεστικό όχημα ακινητοποιήθηκε στο τέλος του δρόμου προς το Δημοτικό Σχολείο Απαλού όπου παρέμεναν αποκλεισμένοι μαθητές και δάσκαλοι, αφού έπεσε σε ρέμα που λόγω των νερών δεν φαινόταν. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν τον άτυχο πυροσβέστη που δεν πρόλαβε να βγει έξω και δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”. Σοκαρισμένοι οι συνάδερφοι του, αστυνομικοί και όσοι βρέθηκαν στο σημείο, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν όχι “έφυγε” στο καθήκον τόσο άδικα.

evros-news.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τραγωδία στον Έβρο: Πνίγηκε πυροσβέστης που πήγαινε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό μαθητών”

  1. τα παιδιά των ηρώων σκέφτομαι

    Τραγικό νέο. Τώρα που όλοι μιλάνε για τη βία κατά των γυναικών, θέλω να επισημάνω ότι οι χήρες και οι θυγατέρες αυτών των ηρώων δέχτηκαν άγριο λιντσάρισμα για μια σύνταξη που λάμβαναν. Τα μνημεία μίσους με τη μορφή “άρθρων” και σχολίων είναι ακόμα στο διαδίκτυο και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα απομακρύνει, μια και οι συντάξεις πια μετατράπηκαν σε προνοιακά επιδόματα για τους παλιούς ενώ καταργήθηκαν εντελώς για τους καινούριους. Πώς μας τσακίζει αυτή η χώρα, σαν ξένη μάνα σαν μητριά… Ευτυχώς που οι ήρωες δίνουν τη ζωή τους χωρίς να σκέφτονται πως ο κόσμος είναι τόσο άδικος και κακός που δεν αξίζει τη θυσία τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί