Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της δολοφονίας της 54χρονης στην Κρήτη

Εντοπίστηκε να διαμένει σε ξενοδοχείο περιοχής του Ηρακλείου

Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφος της 54χρονης που αναζητούσαν οι αρχές μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο σύντροφος της γυναίκας εντοπίστηκε να διαμένει σε ξενοδοχείο περιοχής του Ηρακλείου.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η μεταφορά του στα Χανιά, προκειμένου να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (19.01.2021) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής που διαπράχθηκε στα Χανιά. 

Ειδικότερα, προχθές (17.01.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά βρέθηκε ημεδαπή εντός οικίας, θανάσιμα τραυματισμένη.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προέκυψε ότι αλλοδαπός είχε διαπράξει την ανθρωποκτονία σε βάρος της ημεδαπής, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως από την κ. Ανακρίτρια Χανίων.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντόπισαν τον εν λόγω αλλοδαπό σε περιοχή του Ηρακλείου και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί