Συνεχίζονται οι εργασίες της ΔΕΥΑΗ στους δρόμους του Ηρακλείου

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021

Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, θα είναι σε εξέλιξη εργασίες στους δρόμους του Ηρακλείου:
Για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Mασταμπά- Θέρισσος:

 • Στην οδό Ικτίνου
  Για αντικατάσταση- επέκταση δικτύων ύδρευσης στην περιοχή Ηλιούπολης:
 • Στην οδό Εθνομαρτύρων
  Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει τους δημότες στην περιοχής της Ηλιούπολης ότι γίνεται, σταδιακά, η αντικατάσταση των παλαιών υδρομέτρων με νέα, που θα τοποθετηθούν επιτοίχεια στα όρια των ιδιοκτησιών τους. Οι δημότες που βρίσκονται στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς Ευμαθίου, Ανθέων, Αλκμαίωνος και Ούλωφ Πάλμε, καθώς και στις οδούς Τσακάλωφ και Λευκίππου, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την προετοιμασία της σύνδεσης της παροχής του νερού της οικίας τους στη νέα θέση προκειμένου να διευκολύνουν την όλη διαδικασία. Μετά την παρέλευση χρονικού διαστήματος μίας (1) εβδομάδας ο παλαιός υδρομετρητής θα αποξηλωθεί και θα βρίσκεται σε λειτουργία μόνο ο νέος.
  Για αντικατάσταση – επέκταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Δειλινών, Ακαδημίας και Νέας Αλικαρνασσού:
 • Στην περιοχή Νέας Αλικαρνασσού, εργασίες θα γίνουν παραπλεύρως του ΒΟΑΚ.
 • Στην οδό Στεργιογιάννη.
  Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής θα γίνει σε διάφορες περιοχές της πόλης. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια, όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, να αποκατασταθούν οι τομές των ορυγμάτων που έχουν γίνει στις διάφορες περιοχές της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί