Δράσεις του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Ενημερωτικό δελτίο με τις δράσεις του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, για το χρονικό διάστημα από 16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου:

Ενημερώνουμε τον παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής ότι ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, για το χρονικό διάστημα από 16.11.2020 έως 15.12.2020 (Ε47-Ε50) ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

  1. Προγραμματισμένη συνάντηση με τον επικεφαλή Δημοτικής Παράταξης Δήμου Ιεράπετρας κ. Πανταζή Αργύρη για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά θέματα προς την Κ.Ε.Δ.Ε. 
  1. Συνεχείς επαφές με στελέχη και υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ. ,με στόχο την ολοκλήρωση διαδικασίας και καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στα θερμοκηπιακά κηπευτικά Κρήτης λόγω covid-19, με χρονικό σημείο αναφοράς τα Χριστούγεννα.
  1. Συνάντηση με τον διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας κ. Φρονιμάκη Νεκτάριο και τον υποδιοικητή Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κ. Τζουμάκα Νικολάο, για ενημέρωση σχετικά  με περιστατικά κλοπών σε αγροτικές περιουσίες καθώς επίσης και για θέματα ασφάλειας της περιοχής μας και πως μπορούν οι πολίτες να συμβάλλουν σε αυτό το έργο.
  1. Προγραμματισμένες συναντήσεις εργασίας με ΟΛΑ τα Δημοπρατήρια της περιοχής μας (αλφαβητικά) AGRONET,( ΑΓΡΟΔΙΚΤΥΟ), GOLDEN FARM, ΑΓΡΟΠΗΓΗ,ΑΝΑΤΟΛΗ, Α.Σ.Π.Ι., ΚΡΕΤΑΝ ΓΑΙΑ με αντικείμενο συζήτησης την εμπορική διαδικασία των κηπευτικών στην Ιεράπετρα καθώς και προτάσεις για αναβάθμιση διαδικασίας στο μέλλον.
  1. Προγραμματισμός και οργάνωση για την Έκδοση Ημερολογίου 2021 υπό την αιγίδα του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, το όποιο διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους παραγωγούς, από το νέο έτος.

Τέλος εν’ όψη των εορτών, ευχόμαστε ολόψυχα σε Όλες και Όλους του αγρότες της περιοχής μας, ψυχική και σωματική υγεία, ευημερία,μαζί με την ελπίδα όλων μας ότι το 2021 θα φέρει όλα όσα στερηθήκαμε τα προηγούμενα έτη…Χρόνια πολλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί